my pic

myself

What Aizuddin Bin Arbi Means
You are usually the best at everything ... you strive for perfection.
You are confident, authoritative, and aggressive.
You have the classic "Type A" personality.

You tend to be pretty tightly wound. It's easy to get you excited... which can be a good or bad thing.
You have a lot of enthusiasm, but it fades rather quickly. You don't stick with any one thing for very long.
You have the drive to accomplish a lot in a short amount of time. Your biggest problem is making sure you finish the projects you start.

You are incredibly wise and perceptive. You have a lot of life experience.
You are a natural peacemaker, and you are especially good at helping others get along.
But keeping the peace in your own life is not easy. You see things very differently, and it's hard to get you to budge.

You are a very lucky person. Things just always seem to go your way.
And because you're so lucky, you don't really have a lot of worries. You just hope for the best in life.
You're sometimes a little guilty of being greedy. Spread your luck around a little to people who need it.

You are balanced, orderly, and organized. You like your ducks in a row.
You are powerful and competent, especially in the workplace.
People can see you as stubborn and headstrong. You definitely have a dominant personality.





You are very intuitive and wise. You understand the world better than most people.
You also have a very active imagination. You often get carried away with your thoughts.
You are prone to a little paranoia and jealousy. You sometimes go overboard in interpreting signals.

You are full of energy. You are spirited and boisterous.
You are bold and daring. You are willing to do some pretty outrageous things.
Your high energy sometimes gets you in trouble. You can have a pretty bad temper at times.







You are wild, crazy, and a huge rebel. You're always up to something.
You have a ton of energy, and most people can't handle you. You're very intense.
You definitely are a handful, and you're likely to get in trouble. But your kind of trouble is a lot of fun.

Monday, October 20, 2008

sori geng....

sori la minggu lps n minggu nie bz sket tue yg tak update blog tue nie pon br lps azab. asignment bersepah pastu kene pindah rumah plak ape la nasib, besday pon tak best coz byk keje tensen la minggu azab tue hmmmm.......... 1st aku nak ucapkan terima kasih kpd sapa2 yg wish besday aku huhuhu......tp kire ok la besday kene minggu bz so take la kene baling telur ke ape ke sume org pon uat keje hehehe tp tak seronok la :-( ok aku nak cite la nape aku kn pindah. ahem camni cite nyer tuan umah lame tue nak tahunbaru cine kat umah die so aku n mmb2 aku pon respect la result die so kiteorh pon minta tlg la kat die utk cr umah br tup...tup dpt kat taman nie jugak


tue hah rumah lame buruk seh hehe....yg nie 550 1 bln

hehe umah lame tue serba buruk latak sanggup aku nak ambik gamba br kwn2 tgk hehe...
dlm die jgn cite la tgk luar dah tau ape dlm kan bak kate org putih 'judge book by it cover' hehehe ok meh tgk umah br aku plak hehe....



nie umah br tgk la tue paga die lawa beb umah ni plak 600 mhal la sket

nie mahal bersebab meh aku bw tgk dlm hehe mule2 tgk ruang tamu dulu...

tgk la tue br kipas aku tunjuk hehehe pakai lampu down light plak tue hehehe meh g dapor plak


ada peti sejuk beb hehe yg eco safe plak tue jimat lektrik hehe dpt la simpan brg mentah ok aku bw ke tandas plak


ada water heater beb hehe pagi2 dah tak yah mandi sejuk2 hehe aku bw g bilik plak


ada almari beb lawa tue hehe nie bilik aku je la yg ade master bedroom kate kan hehehe aku nak bg kejutan plak jeng.....jeng......


ada aircon hahaha dah mcm hotel dah hahahah nie bilik aku ade gak hehe

ape mcm berbaloi tak rs2 nyer hehehe......mst berbaloikan hehehe ok la aku nak sambung study nie cos ade test kk chow...

Monday, October 06, 2008

selamat hari raya




hoho.... ari nie 6-10-2008 aku br sampai di melaka huhu byk aku nak post nie huhu ok la aku mula kan dgn malam sebelom raya hmm byk gak peritiwa nyer huhu..... pada mlm tue aku puyer la bz huhuhuhu masak ketupat,rendang,daging,masak itam tiba 2 aku punyer dapur pecah huhu nasib tak pecah trus cume retak jer huhuh bkn main kelam kabut aku di uat nyer huhuh


nie la die dapor aku huhuhu

tue jer la yg megerikan huhuhu pastu aku nak cite hari raya 1st plak lain pulak kisah nyer hmmm... pagi2 tue nak bersiap2 nie g semayang raya tibe2 aku terhidu bau hmmmm kucing aku berak kat kat katpet huhuh beragin la aku da siap2 nak besembahyang nie huhuhu terpaksa la aku gak yg kene basuh kos tue kucing aku huhuhu.... tp aku bsh pas semayang tue la pastu biase la bersalam2 an hehehe ber ambik gamba huhuh


tue la aku di pagi raya berseri2 hahahah



tue ha adq2 aku huwakakaka...


pastu g umah atok sebalh mak dulu hmmm nie la adegan2 nyer



tue embah aku menunggu kedatangan ku


video
nie la die keadaan rumah embah ku

pas g umah atok belah mak kene g umah atok bapa pulak tp atok belah bapa dat takde so g kubur die then g umah ngah n pakcik hehehe kat umah derang nie takde pic sori guy sbb fon abs batt huhuhu so hari haya pertama abs di sini raya ke 2 aku stay umah sbb raya ke 3 nak kuar so ambik shift la jaga umah plak hehehe

raya ke 3
ari nie aku organize jln raya utk mmb aku so first2 aku g umah mmb matrik aku bdk laki mmg kumpul kat situ maklum la dah turun temurun hahahaha pastu aku g umah mmb aku yg len hehe aritue hampir 20 umah aku jalani hehehe tp pic aku tak ambik byk sgt la nie la pic2 yg ada




hehe gamba tak abs2
hmmm gamba yg byk aku ambik kat umah aku hehehe derang2 nie dahagakan mee kolok ayah aku huhu nie la gelagat mmb2 aku


tgk la aksi derang hahaha lapo bebeno


nie kwn scool aku dulu peace!!


nie pon kwn aku scool an matrik hehehe


nie kwn ku jugak yg gurl tue co pilot aku huwakaka


nie best fren aku ada lg sorng tak nak masuk pic huhuhu


ada lg muke derang nie


nie syikn tgh jual minyak hahahaha

nie ada vidoe live buat korang tgk jgn tak tgk huwakakaka....


video
jgn tgk lama2 nnt lain jd hukakaka


pas abs mkn tue ada la beberapa buah rumah ag aa hmm penat seh ari tue dr kul 10 pg sampai kul 12 mlm aku jln2 huhu pastu raya ke 4 jln ag huhuh g umah adq beradik embah aku nie la sikit sebyk pic yg aku ambik huhuhu....


malu2 plak embah aku nie hehehe


nie pon embah aku gak tgk cite ape tah


nie cousin2 ku sygi hehehe


tgh tgk ape tue ? hehehe


nie umah lain hehe umah pakcik aku


ni pon sama


nie dr rubiah makcik kesayangan ku


posing abs sehhh....


nie golongan wanita


nie umah pakcik aku yg lain hehehe


nie tgh tunggu mkn tghari yum..yum...



tgh rest penat pas mkn hahaha


ni tak lama ag tdo la nie penat la katkan



ni adegan yg menyayat hati adq embah aku tak dpt berjln sedey....sedey..

tue je la kot yg dpt di sajikan kepada suma aku meminta mohon maaf kepada suma jika ada salah dah silap selamat hari raya u guys......

Tuesday, September 30, 2008

selamat hari raya

Yuhu….. nie br balik kuching nie nak cite sket huhuhu aritue aku balik sendiri maklum la cousin aku balik awl tinggal la aku sendirian kat semenanjung hmmmm….. so aku g airport pakai bus la hmmm dah la ssh tapi nasib aku baik kwn sesarawak ku offer aku naik ngan die g airport huhu aku pon asa lege la pastu ari yg di tunggu telah tiba pejul kwn sesarawak aku kate die nak ambik aku kul 2 so lps jer solat jumaat aku trus la bersiap (siap pakai kasut dlm umah hek….hek….hek….) tunggu la aku tgk2 jam dah lps kul 2 aku mula la isau kwn2 aku yg tak balik ag ape lg derang bakar2 la aku kate pejul tak dtg la, kate jam la. Mmg tidak di nafikan time tue mmg nebes aku dah pk camne nak bli tiket br so aku pon tunggu ag kul 315 br la die dtg tanpa membuang masa trus pecut ar g airport sampai airport kul 430 kire ok la tue pastu aku trus g check in la pastu dah tercheck in la aku so aku pon trus msk ke balai berlepas. Aku pon dgn saba nyer menunggu kul 640 iaitu masa flight ku berlps sambil nenunggu aku sempat berjumpa kwn lama n aku sempat gak wat kwn br hehehehe…. Pastu jam pon kul 640 trus jer suare berkumandang yg menyata kan flight aku delay time tue paling megirap la hehehehe… dah la tak bli ape2 nak buke igt nak msk plane br bli. Tp takpe la aku tunggu gak. Msk jer dlm plane aku trus tdo sampai la ada pramugari kate ‘u want to oder sumting sir ?’ aku pon kate nak hotdog 1901 tue new york chicken tp die kate takde pastu


berbaloi tak rs2 nya ?

aku minta la mineral water n sandwich yg berharga RM 10 mahal sheeee nak wat camne perut lapa sedang aku menikmati sandwich aku tibe2 org yg ddk 2 row dpn aku oder hotdog dapat plak panas la aku td aku minta tak dpt plak dah la sandwich yg aku bli tak sedap tapi mende nak jd nak wat camne… so sampai la aku nak airport aku pon trus mencari famili aku plan aritue sbnr nyer nak trus g soping tp dah dtg lewat so balik trus la……….

Ari esk nya plak aku pon mcm biase sahur bersama keluarga lps abs sahur tibe2 ada cicak besar yg aku ketahui nama nya ‘ngak’ besar siot.


besar tak besar la tue

Nak bunuh pon cuak2 hehehe tp dh di halau die pon lari. Mlm tue plak aku n famili aku g la soping aku cr kasut ada tue ksut adidas takde saiz g tgk nike plk takde saiz gak g tgk reebok pon takde saiz hehehe so aku g sos yg berhampiran bli kasut kat ctu nasib baik ada saiz


putih lg la nampak nya hahaha

. So balik dgn ati yg riang la. Esk nyer plak kelas aku wat reunion aku pon g la ramai gak yg g hmmm ok la lame tak jumpe kan so enjoy la sket heheh ramai kwn2 aku dah keje jeles plak aku dgr so nie jew la kot update yg pasnie2 sume bz wat kek n biskut n cat umah u decorate umah. Nnt aku cite plak camne jln raya tahun nie ok chow…….

my playlist


hmmmmmm......